Lokalt

I mars 2016 viste det seg at et par aviser i Akershus – Romerikes Blad og Østlandets Blad – ikke ville publisere innlegg fra Kystpartiet i Akershus på sine debattsider på Internett. Kystpartiet i Akershus har kommentert dette her.

Mens Romerikes Blad og Østlandets Blad ikke ville publisere innlegget, ble det publisert på Akershus Amtstidendes debattside.

Kystpartiet i Akershus sendte 19.04.2016 en e-post til samtlige fylkestingsrepresentanter hvor vi oppfordret fylkestinget til å arrangere seminarer/åpne møter for å informere om korrupsjon og maktmisbruk i Norge. Henvendelsen til fylkestings-representantene kan leses her.

Kystpartiet i Akershus sendte 7. september 2016 et åpent brev til kommunestyremedlemmene i Bærum. I det åpne brevet viste vi til en lokal korrupsjonssak og oppfordret medlemmene av kommunestyret til å sørge for at det ble ryddet opp.

Kystpartiet i Akershus mener målstyring er et prinsipp norsk skole bør gå bort fra. Les mere om målstyring i skolen her. I noen kommuner, blant annet Bærum, har målstyring i skolen blitt gjennomført på en mere iøyefallende måte enn i andre kommuner. Se for eksempel denne artikkelen som fremhever variasjon mellom kommuner. Målstyring i skolen er derfor også en lokalpolitisk sak.

Sist endret 02.08.16

Reklamer
%d bloggere like this: