Mann putter seddelbunke inn i dressjakken

En utfordring til fylkestinget

De 43 fylkestingsrepresentantene i Akershus har nettopp mottatt en e-post fra Kystpartiet i Akershus. Vi gjengir innholdet i e-posten her:

Korrupsjon og maktmisbruk i Norge – hva fylkestinget kan gjøre

Korrupsjon og maktmisbruk har dessverre utviklet seg til å bli et omfattende og ytterst alvorlig samfunnsproblem i Norge. Dessverre har ikke media og politikere vist vilje til å rydde opp i forholdene.

Vedlagt finner fylkestingsrepresentantene i Akershus Kystpartiet i Akershus’ flyveblad. Dette flyvebladet tar for seg maktmisbruk i Norge og viser noe av omfanget. Det omtaler saksforhold som enkeltvis er alvorlige nok, men som først og fremst viser hvor alvorlig problemkompleks korrupsjon og maktmisbruk i Norge er, når man ser saksforholdene samlet.

Kystpartiet i Akershus har et konkret forslag til hvordan fylkestinget i Akershus kan gjøre noe mot korrupsjon og maktmisbruk i Norge. Ved å arrangere seminarer/åpne møter om dette temaet og invitere personer som har arbeidet seriøst mot korrupsjon og maktmisbruk i Norge, kan fylkestinget presentere saksforhold som dessverre er ukjent for befolkningen. Ved i tillegg å annonsere for et slikt arrangement kan fylkestinget i Akershus bidra til å gjøre det arbeidet media og politikere har forsømt grovt.

19. april 2016

Erik Strand,
fylkesleder i Kystpartiet i Akershus
https://kystpartietakershus.net

Man kan se flyvebladet som ble sendt som vedlegg, her.

Bilde: Wikimedia Commons

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s